Thuiszorg

Veelgestelde vragen


Is er gegarandeerd een geschikte zorgverlener voor mijn thuiszorgorganisatie?

In onze database hebben wij een groot aantal zorgverleners. Toch kan het voorkomen dat wij op het moment van uw aanvraag niemand in uw omgeving kunnen vinden. Indien dit het geval is, laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten. Uw vacature kan, indien gewenst, online blijven staan. Zodra wij dan een reactie op uw vacature hebben, nemen wij contact met u op.

Hoe weet ik zeker dat de zorgverlener over voldoende ervaring bezit?

Al onze zorgverleners vullen een formulier in alvorens zij worden opgenomen in onze database. Zo hebben wij inzicht in de werkervaring van deze mensen. Enkel zorgverleners die aan de door u opgegeven werkervaring-eisen voldoen, worden met u in contact gebracht.

Zelf hebt u ook controle op de werkervaring van de zorgverleners. U plant en sollicitatiegesprek alvorens u besluit de zorgverlener al dan niet aan te nemen. Hier kunt u ook vragen stellen over eventuele diploma's en ervaringen in de zorg.

Wat zijn de totale kosten?

Aan ons betaalt u slechts de eenmalige bemiddelingskosten. Deze betaald u alleen wanneer wij daadwerkelijk een zorgverlener voor u hebben gevonden die aan de door u opgegeven eisen voldoet. Daarnaast betaalt u het salaris aan de zorgverlener. Dit salaris is afhankelijk van de zorg-CAO en van het tarief dat u binnen uw thuiszorgorganisatie berekend.

Wat als de zorgverlener niet aan mijn wensen voldoet?

Indien tijdens het sollicitatiegesprek blijkt dat de zorgverlener niet aan uw wensen voldoet, kunt u binnen 14 dagen gratis een tweede kandidaat bij ons aanvragen.

Is thuiszorg-vacatures.nl ook actief in mijn regio?

Ja. Het kantoor kan thuiszorg-vacatures.nl is gevestigd in Enschede, maar de dienstverlening is gericht op heel Nederland. In onze database hebben wij zorgverleners in vrijwel alle regio's van het land. De kans is dus groot dat we ook bij uw organisatie in de buurt een geschikte zorgverlener vinden.

Sluit ik een contract met de zorgverlener?

U sluit, net als met uw overige personeel, ook met onze zorgverleners een contract. Hiervoor kunt u het standaard contract van uw thuiszorgorganisatie gebruiken. Wij fungeren in dezen niet als uitzendbureau, maar enkel als bemiddelaar.

Kan ik ook een vacature plaatsen voor een parttime baan?

Ja. U kunt bij het plaatsen van uw vacature de eisen aan de zorgverlener en de specificaties voor de baan aangeven. U kunt dus ook aangeven voor hoeveel uur per maand u personeel zoekt.

Kan ik via thuiszorg-vacatures.nl ook vrijwilligers vinden?

Waarschijnlijk niet. De zorgverleners in onze database zijn allemaal op zoek naar een betaalde (bij)baan. In overleg met de zorgverlener kunt u het eventueel over vrijwilligerswerk hebben.

Kan ik ook een vacature plaatsen voor stagiaires?

Nee. Wij bemiddelen slechts tussen werkzoekende en thuiszorgorganisatie. Voor het vinden van stagiaires kunt u bij andere organisaties gerecht.

Kan ik ook een vacature plaatsen voor vakantiewerkers?

Dat kan. Indien wij een werkzoekende in onze database hebben die op zoek is naar een vakantiebaan in de zorg, kunnen wij deze aan u koppelen. Geef dit indien gewenst duidelijk aan in de vacature.

Kan ik ook meerdere zorgverleners tegelijk krijgen?

Ja. Indien u voor uw thuiszorgorganisatie meerdere zorgverleners nodig hebt, kunt u u dit bij ons aangeven.

Staat uw vraag er niet bij? Stel deze dan via ons contactformulier.